Breaking News

Befutott az Inferno első előzetese! (Eredeti nyelvű és szinkronos is!)

Befutott végre az Inferno előzetese!

A Da Vinci kód és az Angyalok és démonok után végül Az elveszett jelkép kimaradt, de most érkezik az Inferno! A jelenetfotók és a múlt héten befutott két plakát után pedig végre megnézhetjük a film első teaser előzetesét is. Mielőtt megnéznénk az előzetest, idézzük fel a könyv fülszövegét, főleg azok kedvéért, akik esetleg nem olvasták a könyvet: 

„Keressetek és találtok.” 
Ez a bibliai idézet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimbólumkutatója fejében, amikor felébred egy kórházi ágyon, és nem tudja, hol van és hogy került oda. Arra a morbid tárgyra sincs magyarázata, amelyet a holmija közt eldugva találtak.
Langdon az életéért menekül egy őrült hajsza során Firenzén át, egy fiatal orvosnő, Sienna Brooks társaságában. Csak úgy szökhetnek meg ismeretlen üldözőik elől, hogy Langdon beveti ismereteit a történelmi homlokzatok mögött rejlő titkos átjárókról és ősi rejtelmekről.
Egyedül Dante sötét, monumentális remekének, a Pokolnak néhány sora vezérli őket, amelynek segítségével megfejthetik a reneszánsz legünnepeltebb műveinek – szobroknak, festményeknek és épületeknek – mélyén rejlő kódokat, hogy eljussanak egy kirakós játék megoldásához, melynek révén talán elháríthatják a világot fenyegető félelmetes veszélyt…
A történelem egyik leghátborzongatóbb irodalmi klasszikusa, a Pokol ihletésére született, és díszletei között játszódó mű Dan Brown eddigi legellenállhatatlanabb és leggondolatébresztőbb regénye; lélegzetelállító versenyfutás az idővel, amely már az első oldalon rabul ejti az olvasót, és el sem ereszti a befejezésig.


És akkor következzen az előzetes!
Nincsenek megjegyzések