Breaking News

Új Fény az óceán felett előzetes!

A The Light Between Oceans című film (a regény a General Pressnél jelent meg Fény az óceán felett címmel) első, teaser előzetesét a Facebookon már megosztottam.


Bevallom őszintén, korábban nem ismertem a regényt, viszont nagy rajongója vagyok Michael Fassbendernek is, Alicia Vikandert is szeretem, együtt, egy filmben pedig csak még jobb minden! (Főleg tudva, hogy az életben is egy párost alkotnak.) Nem is beszélve arról, hogy Rachel Weisz a harmadik, akit A múmia óta imádok.

A történet pedig egyáltalán nem egyszerű, és mind igazán "kijátszhatják" magukat. Íme a könyv fülszövegét: 

A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja… Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.


És akkor íme, a tegnap frissen érkezett előzetes:


Nincsenek megjegyzések