Breaking News

Megvannak a 13 okom volt sorozat főbb szereplői!

Már többször hallottunk híreket a 13 okom volt sorozat háza tájáról, legutóbb akkor, amikor az Oscar-jelölt rendező, Tom McCarthy csatlakozott a projekthez. (Azóta egyébként már nyert is, a filmje, a Spotlight lett idén a legjobb forgatókönyv, és bár azt nem ő személy szerint kapta, a legjobb filmnek járó díj is a Spotlighté lett.)

Azt is tudtuk, hogy a sorozat producere Selena Gomez, de nem volt a levegőben, hogy ő játssza is majd el a főszereplő Hannah Bakert. 

Most viszont kiderült, kik szerepelnek majd a Netflix stílusosan 13 részes sorozatában! 

Clayt  Dylan Minnette alakíthatja majd, akit esetleg a nem is olyan régen bemutatott Libabőr című filmből ismerhettek. (Vagy régi Grace klinika rajongóknak mondom: ő volt a kisfiú, aki pro bono fülműtétért könyörgött. Nekem kellett egy kis idő, míg rájöttem, onnan ismerős.)

Hannah megformálója egy ausztrál színésznő, Katherine Langford lesz. 



Rajtuk kívül még egy sor mellékszereplő is kiderült. 

Brandon Flynn alakítja majd Justint, a kosárcsapat nagy egóval bíró sztárját. Christian Navarro Tony megformálója lesz, aki mindig kiáll azért, ami helyes. Alisha Boe Hannah korábbi barátnőjét alakítja majd. A jóképű Bryce szerepébe Justin Prentice bújik majd, a fotós Tylert Devin Druid alakítja, a művészlélek Alexet Miles Heizer, Zachet pedig Ross Butler. (Érdekesség: utóbbi színészről a Csontváros film idején pletykálták, hogy jelentkezett Magnusnak.)



A történet szerint Hannah Baker öngyilkos lett. Döntéséig egy sor ok vezetett, leginkább környezetének tettei. Mielőtt meghalt, Hannah egy sor kazettát készített, melyben felvázolja, mely események láncolata vezetett a haláláig. Kiválasztotta a fő okokat, és ők most sorban megkapják a kazettát - annak megfelelően, az események láncolatában hányadikak voltak.
A történet azzal indul, hogy a főszereplő, Clay, megkapja a kazettákat. Fogalma sincs, miért, hiszen ő nem bántotta Hannah-t. Vajon miért kapta meg a kazettákat? És pontosan milyen dolgok történtek, amik miatt Hannah így döntött? Ezt az utat járhatjuk be együtt Clayjel. A könyvről írt véleményemet ITT olvashatjátok.

Forrás

1 megjegyzés: