Breaking News

Új Tarzan legendája előzetes!

A héten már megosztottam több Tarzan plakátot Facebookon, amik elképesztően néznek ki:



De legalább ilyen elképesztőnek tűnik a film látványa is. Legalábbis a frissen befutott három(!) perces előzetesből határozottan így látszik.

Tarzan ugrál, liánokon himbálózik, oroszlánnal játszanak simizőset, és sokszor láthatjuk félmeztelenül - de azért megvillan a civilizált angol társadalomra beilleszkedett Tarzan is.

Ez a film ugyanis már azt mutatja be, a brit úriember Tarzan hogyan tér vissza a vadonba, hogy megmentse szerelmét, Jane-t.

John Clayton (Alexander Skarsgard) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jó akarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti.
A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizációpusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.

Azt mondanám, Alexander Skarsgard és Margo Robbie tökéletes választásnak tűnnek Tarzan és Jane szerepére, elképesztően tetszenek együtt az eddigi videók alapján. És Jane határozottan kiáll magáért, szóval szerencsére nem csak egy megmentsére váró szépség lesz.

A film nálunk június 30-án kerül a mozikba, addig is itt az új videó:


Nincsenek megjegyzések