Breaking News

Oscar-jelölt rendező a 13 okom volt sorozatban!

A Tizenhárom okom volt adaptációja most már hosszú évek óta csak csúszik és csúszik. Először úgy volt, hogy film készül belőle a Universal Studiosnál, már a főszereplőt is megtalálták Selena Gomez személyében. Aztán valahogy nem lett belőle semmi.



Tavaly azonban bejelentették: a filmet ugyan ejtették, de egy stílusosan 13 részes sorozat készül belőle a Netflix és a Paramount TV összefogásával. A sorozat executive producere Selena Gomez, de meglepő módon egyelőre úgy tűnik, színészi képességeit nem dobja be a projektben. 

Hogy végül tényleg nem ő lesz-e Hannah, a film női főszereplője, meglátjuk. És azt is, hogy ha nem ő, akkor ki? 

Mindenesetre egy dolgot már tudunk: a projekthez csatlakozott Tom McCarthy, aki rendezőként és producerként is egyengeti majd a sorozat útját. Ha a nevét nem is, a munkáit már mindenki ismerheti, 3 Oscarra is jelölték már, idén a Spotlighttal két kategóriában is (rendezőként és a legjobb forgatókönyvért), 2010-ben pedig a Fel! forgatókönyvéért. Egyébként színészként is láthattuk már sok mindenben, például a Komfortos mennyországban és az Utódomra ütökben, és szerepelt az Esküdt ellenségek című sorozatban is. 

Lassan végre csak beindul a 13 okom volt sorozat!


Nincsenek megjegyzések