Breaking News

Nevess egy jót: kandikamera vicces könyvcímekkel!

Nem olyan régen találtam rá ezekre a videókra, és mondhatom, én nagyon jót nevettem rajtuk. 

A kandikamerás műsorokat mindenki ismeri. Nincs is viccesebb, mint nyilvános helyen váratlan dolgokat csinálni, majd észrevehetetlen kamerákkal felvenni, mit is szól az utca népe. 

Nos, egy könyves projekt pont ezt tette. 

Biztosan ti is ismeritek azt az érzést, hogy egy bizonyos könyvet nos... ciki nyilvános helyen olvasni. Egymás karjaiba omló alulöltözött, szerelmes párok, önsegítő könyvek szexuális problémák megoldására, és még sorolhatnám. Tipikusan olyan könyvek, amikkel nem szívesen száll fel az ember a buszra, vonatra, metróra, villamosra - már persze ha nincs benne egy jó nagy adag önbizalom és nem zavarja, hogy megbámulják. 



A Fake Book Covers projekt lényege, hogy mindenféle vicces könyvcímet-borítót alkottak. És az alkottak szó szerint értendő, nem csak kitalálták, de meg is valósították őket, majd a kinyomtatott hamis borítókat más könyvekre húzták. Ezután felszálltak velük a metróra, feltűnően olvasni kezdték őket, és már nem is volt más dolguk, mint figyelni a reakciókat. 

Hogyan csináld könyv szextippekkel, 101 péniszhosszabbító tipp, Trump és annak a művészete, hogyan fektesd meg a saját lányod, 100 hely, amit látnod kell, mielőtt az Isis kivégez, Hogyan ne bukj le gyilkossággal és még sorolhatnám. 

A végeredmény kifejezetten vicces, nem csoda, hogy folytatás is született. Íme a két videó: 





Nincsenek megjegyzések