Breaking News

Újabb szereplő csatlakozott a The Rock Jumanji folytatásához

Chris Van Allsburg Jumanjijából már készült egy sikeres filmváltozat Robin Williams főszereplésével, így amikor bejelentették, érkezik az újabb Jumanji, mindenki elég nagy szkepticizmussal szemlélte az eseményeket. (Én is. És még mindig.)

Már csak azért is, mert ahogy már korábban írtam, a projekt fő felelőse The Rock, mellette pedig ott van még a szereplőgárdában Jack Black, Kevin Hart és Nick Jonas. Ez még önmagában nem rossz, csak egy olyan ikonikus színész után, mint amilyen Robin Williams volt, egy reboot felesleges, és könnyen lehet, hogy... mondjuk ki, erőltetett. A fenti szereplőgárda nagy része pedig azért nem az okosan megírt filmekről vált híressé, sokkal inkább a bugyuta szórakoztatásról. 



Magáról a történetről semmit nem lehetett tudni, legutóbb viszont The Rock kijelentette, nem reboot vagy remake-ről vagy szó, ez az eredeti Jumanji történet folytatása lesz. Mindenki döntse el maga, hogy ez most jó hír vagy még rosszabb a helyzet. 

Most az eddig csupa férfiból álló szereplőgárda végre némi ösztrogént is begyűjtött. 

Ahogy The Rock megfogalmazta, "találniuk kellett egy lányt", de ragaszkodtak hozza, hogy egy talpraesett, erős és határozott nő csatlakozzon hozzájuk. 

A választás pedig nem másra esett, mint a Doctor Who-ból és a Galaxis őrzőiből ismert Karen Gillan.



És akkor most (félve) várjuk a további fejleményeket. 

Nincsenek megjegyzések