Breaking News

Ilyen, ha két nagy kedvenc beszélget: John Green és Ransom Riggs

Az, hogy John Green és Ransom Riggs régóta ismerik egymást és jó barátok, talán már nem is új információ, hiszen mindketten rengetegszer mesélnek róla. 

Most viszont a Vidconon a két jó barát nyilvánosan beszélgetett Ransom Riggs történetéről, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiről. Sok minden előkerült: honnan ismerik egymást, honnan jött az ötlet, mi van Ransom furcsa szokásairól...


Az is kiderült, hogy az író már látta is a filmet, kétszer is, és arról is mesél, milyen volt a feleségével, Tahereh Mafival megnézni. (Ha új információ neked, hogy ők férj és feleség, ajánlom EZT a bejegyzést olvasásra.) Az is kiderült, hogy John Green és Ransom is sírtak, amikor megnézték a könyvükből készült filmet. (Meg a feleségeik is, sőt, John bevallotta, hogy Ransom könyvének előzetesén is sírt.)

Egy nagyon érdekes dolog is kiderült a forgatásról: időrendben forgattak, ami hihetetlenül szokatlan dolog, hiszen a filmeknél az egyszerűség kedvéért általában csoportosítják a jeleneteket a helyszínek és a színészek miatt. 

Egyébként ha valaki nagyon várja a Vándorsólyom filmet, érdemes végignézni a videót, ugyanis közben több klipet is mutatnak a filmből, egy hosszabb előzetest, amit eddig még nem láttunk, és egy kulisszák mögötti videót is - még egy csók is elcsattan. 



Nincsenek megjegyzések