Breaking News

Hivatalos: véget ér a Pretty Little Liars!

Az elmúlt hónapokban gyakorlatilag nyílt titok volt, hogy valószínűleg búcsúznak a hazudozók, és a Pretty Little Liars a hetedik évaddal lezárul. 

Most végre vége a bizonytalanságnak, hivatalosan is megerősítették a hírt. Viszont nem kell csüggedni, ez szerencsére nem az a fajta kasza lesz, ami remény nélkül és függővéggel zárul, hogy aztán soha többet ne csapja le a feldobott labdát. (Az elmúlt évekből sajnos jó pár ilyenről tudunk.)



A Pretty Little Liars szálat szépen, tudatosan elvarrta Marlene King, hogy jövő áprilistól kezdődően érkezhessen a 10 részes nap finálé. Az utolsó rész egy "két órás, drámákkal teli tévés esemény" lesz. A nagy lezárásra számíthatunk visszatérő szereplőkre - néhány már most felbukkantak, az évad első felében -, néhányan még váratnak magukra. 

Ó, és igen, a nagy bejelentés: lesz egy esküvő! A legtöbben a mostani események alapján már tudni vélik, kiké is lesz a lagzi, de mint tudjuk, a PLL-ben bármi megtörténhet. És nem lenne túl kiszámítható, ha csak ilyen egyszerűen pont az lenne, amire mindenki számít? Félő, félő... pedig reménykedni azért lehet. (Én szeretném, ha az lenne. Még így is, hogy egy ideje - évadok óta - nem nézem már a sorozatot.)

Ha engem kérdeztek, ez nem szomorú, ennek így kell lennie. Illetve... kellett volna lennie már évadokkal ezelőtt, mert ennyi valószínűtlen helyzetet sorozat nem nagyon látott még, és valljuk be őszintén, a harmadik A táján már kicsit kezdett kiveszni az izgalom, ami a nagy rejtélyt övezte. Miért is várná bárki a megoldást, amikor újra meg újra felbukkan valaki...?

Mindenesetre elkeseredni azért sem kell, mert a sorozat lezárását rögtön kihasználják, hogy Marlene King következő projektjét reklámozzák. A PLL záróepizódját azonnal követi a Famous in Love premierje, ami megmutatja majd a hírnév sötét oldalát. Főszerepben Bella Thorne. És egyébként  ez a sorozat szintén regényből készül.


Nincsenek megjegyzések