Breaking News

Újabb vázlatok A szépség és a szörnyeteg filmhez!

A múlt héten debütált egy koncepciós alkotás, amelyen Cogworth-t és Lumiere-t láthattuk, valamint egy egy fotó Gaston jelenetéről, és nem feledkezhetünk meg a Szörnyeteg emberi alakjáról sem. 



Most újabb vázlatokat osztottak meg, egészen pontosan hármat. Ezeket a ruhatervezők készítették, így képzelték el nagyjából Belle (Emma Watson), Gaston (Luke Evans) és Mrs. Potts (Emma Thompson) ruházatát: 





Ezeket nézegetve két dolog is egyértelmű: ezek már kései vázlatok, hiszen mindegyiken a tényleges színészeket örökítették meg. Másrészt első pillantásra is látszik, hogy merítettek a Disney mese képi világából, Belle ruhája például nagyon hasonló ahhoz, amit a mese elején is láthatunk: 



Gaston ruházata némiképp átalakult, de a piperkőc jellege nagyon is megmaradt, sőt... A sok-sok részlet egészen jól rámutat a szereplő hiúságára - minden apróságnak jelentősége van a ruházatán, nem engedheti meg, hogy ne a lehető legjobban nézzen ki. És azért érezhetőek az eredeti jellegzetességek is: a színek, a csizma... Összességében viszont sokkal történelemhűbb, ezáltal hihetőbb a kosztüme. 



A legnagyobb változáson Mrs. Potts esett át. Bár itt is megmaradtak motívumok - a kötény, a főkötő -, összességében a látvány határozottan történelmibb, jobban tükrözi, hogyan is nézhetett ki egy házvezetőnő. Nem valószínű, hogy lila ruhát hordott. 



Ezeken kívül kaptunk egy fotót is, amin Gaston épp egy táncot próbál. Érdemes figyelni a háttérben, a falon lógó concept artokra is - ott van például Kanna mama és Csészike is, meg a zongora, amit Stanley Tucci alakít majd, és aki új szereplő. 



Az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg jövőre kerül a mozikba. 

Nincsenek megjegyzések