Breaking News

Érkezik a folytatás a Divergenthez! - Frissítve magyar hírekkel

Veronica Roth egy videóban jelentette be, hogy bizony, írt egy kis folytatást a Divergent sorozathoz, egy kiegészítő epilógust. 

Ahogy a videóban elmondja, mindig is úgy érezte, kerek a Divergent úgy, ahogy van. Viszont az utóbbi időben elkezdte foglalkoztatni, az utolsó kötet után vajon mit is csinál Négyes, így megírta, csak magának.




Most viszont hamarosan megjelenik az új könyve, a Carve the Mark - ami magyarul a Jelek a bőrön címet kapta -, és a videó szerint a szerkesztője kért tőle valami különlegességet azok számára, akik előrendelik a könyvet. (Mint tudjuk, Amerikában szokás ilyenkor valami meglepetés extrával bátorítani az olvasókat az előrendelésre. Ennek egyébként stratégiai okai is vannak: minél többen rendelik elő egyszerre, annál nagyobb eséllyel kerül fel a bestseller listákra a könyv - így tulajdonképpen a kiadónak és az írónak is jobb, ha hamar, egyszerre sokan elkapkodják, mint ha fokozatosan fogyna a könyv.) 

Veronicának ekkor ugrott be ez a Négyes történet, a We Can Be Mended, így tehát ez lesz a jutalma azoknak, akik előrendelik az új regényét.



Persze lehetünk ezzel kapcsolatban cinikusak, hiszen eléggé kilóg a lóláb, hogy a Négyes epilógussal próbálják rávenni az olvasókat erre az új könyvre is, de hát... így működnek a marketing bugyrai. A végeredmény pedig ugyanaz: egy újabb Négyes történet a sokkoló lezárás után. 

Íme a videó:




FRISS!

A Ciceró a következőt írta az epilógus kapcsán:

"Veronica Roth írt egy novellát, egy epilógust A bevatott-sorozathoz, amit külföldön azok kaphatnak meg, akik előrendelik a Carve the Markot, vagy a megjelenés napján beszerzik.

Psszt, eddig úgy néz ki, hogy mi is részt veszünk az akcióban – a részletekről később írunk ;)"


3 megjegyzés: