Breaking News

Újabb Luxen borító, előrendelhető az újabb Daemon szemszög, az Oblivion - Feledés 2.!

Szintén régóta várt kötet a Luxen Daemon szemszögének folytatása. Angolul nyomtatásban meg sem jelent, viszont e-bookban rögtön egyszerre mindhárom érkezett - az Obszidián, az Ónix és az Opál pasi szemszöge is. 

Nálunk tavaly karácsonyra jelent meg ezek közül az első, az Obszidián Daemon szemszöge, most pedig végre jön a második is, az Ónix! 





Daemon Blackkel összekapcsolódni szívás…
Ráadásul nemrég eltökélte, hogy bebizonyítja: amit irántam érez, az nem csupán bizarr kapcsolódásunk mellékhatása, hanem valódi érzelem. Nem tudom, mit gondoljak efelől, de tény, hogy mostanában már korántsem olyan bunkó velem, mint korábban.
De nem ez a legnagyobb problémánk.
A Védelmi Minisztérium emberei körülöttünk szaglásznak. Ha rájönnek, mire képes Daemon, és főleg, hogy mi ketten összekapcsolódtunk, mindkettőnknek végünk. Az iskolában felbukkanó új srác sem hiányzott. Ő is tele van titkokkal. Tudja, mi okozza a körülöttem zajló sok furcsaságot, és segítene is rajtam… de ennek súlyos ára van.
És aztán az események még vadabb fordulatot vesznek.
Láttam valakit, akit halottnak hittem. Szóljak vagy hallgassak? Mi történt Dawsonnal? Ki árulta el? És mit akarnak Daemonéktól – na meg tőlem – a védelmisek?
Az már biztos: Daemon Blackkel összekapcsolódni nem egy életbiztosítás.
Senki nem az, akinek látszik. És nem mindenki éli túl a hazugságokat…
Éld át az Ónix történetét Daemonnal!

Nincsenek megjegyzések