Breaking News

Előrendelhető a Lady Midnight és itt a magyar borító!!!

Igen, nem véletlen a három felkiáltójel, régóta várt pillanat ez: végre előrendelhető a Lady Midnight! 

Ó, és még a Szeretetkupon akció is tart, úgyhogy be lehet váltani azt is az ajándék Vörös pöttyösért. 






Fülszöveg:

Cassandra Clare legújabb sorozatának nyitó kötetében a Los Angeles-i árnyvadászok kerülnek főszerepbe. A Gonosz fortélyok a világszerte óriási sikert aratott A végzet ereklyéi-sorozat folytatása: az Éjfél kisasszony egy árnyvadász történet.
Öt év telt el a Mennyei tűz városa eseményei óta, amikor az árnyvadászok a kihalás szélére sodródtak. Emma Carstairs már nem gyászoló kislány, hanem egy fiatal nő, aki elszántan keresi szülei gyilkosát, hogy megbosszulhassa az őt ért veszteségeket.
Oldalán a parabataijával, Julian Blackthornnal, Emmának meg kell tanulnia bízni az eszében és a szívében, miközben egy démoni cselszövést próbál felderíteni Los Angelesben, a Sunset sugárúttól egészen a Santa Monica partjait mosó, igéző tengerig követve a nyomokat. A szíve azonban veszélyes irányba húzza…
A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Julian bátyja, Mark – akit a tündérek öt évvel ezelőtt elraboltak – egy alku részeként váratlanul hazatérhet. A tündérek bármi áron meg akarják tudni, ki gyilkolja a fajtájukat… és ehhez szükségük van az árnyvadászok segítségére. Ám a tündérek földjén másként telik az idő, így Mark alig öregedett, és nem ismeri meg a családját. Sikerülhet igazán visszatérnie közéjük? Tényleg elengedik a tündérek?
Cassandra Clare új sorozatának szívfacsaró első része telis-tele van csillogással, bűbájjal és persze árnyvadászokkal…

Nincsenek megjegyzések