Breaking News

Sebastian szerepel majd a Shadowhunters 2. évadában!

Az, hogy a Shadowhunters igen szabadon kezeli az alapul kapott A végzet ereklyéi - és időnként a többi Árnyvadász könyv - alapanyagot, már az első résztől kezdve teljesen egyértelmű, és részről részre csak egyre nyilvánvalóbbá vált. 

Így már az első évadtól kezdve folyamatosan felmerült a kérdés: vajon mikor tűnik majd fel Sebastian?




A könyvekben az első megjelenése a harmadik kötetben, az Üvegvárosban van, közvetlenül az első nagy finálé előtt. Viszont ahogy a Shadowhunters elemei összeállnak, egyértelmű volt, hogy ha akarják, hamarabb is behozhatják, ahogy más szereplőkkel is tették - például Camille-lal és Meliornnal. 

Todd Slavkin, a sorozat showrunnerje most a Twitteren elárulta: bizony, Sebastian nem a harmadik évadban tűnik majd fel először, hanem már a második évad második felében. És emellett az is kiderült, hogy már zajlik is a castingja, és szuper színészeket látott már a szerepre a hétvégén. 


2 megjegyzés:

  1. Annyi pontosítás, hogy Sebastian az egész harmadik könyvben jelen van, nem csak a legvégén, csak ugye addig van álcázva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen így van, de félreértetted, amit írtam. Az első nagy finálé arra vonatkozott, hogy ez volt a sorozat első lezárása - azaz a sorozat végső csatájára hozta be Clare Sebastian karakterét. Aztán később folytatások születtek hozzá, de ez volt az eredeti lezárás. Tehát arra gondoltam, hogy az eredetileg trilógiának szánt sorozatban csak a finálé előtt, tehát a sorozat lezárására, pusztán a harmadik részre hozza be.

      Törlés