Breaking News

Itt a Lady Midnight borítójának másik verziója!

Amikor a Lady Midnight megjelent idén májusban, és már előtte is, amikor először láttuk a borítóját, sokan azt kérdezgették, készül-e olyan változata, ami A végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek sorozatok új kiadásához passzol. Tudjátok, arra a kiadásra gondolok, amit nálunk is elkezdett kiadni a Könyvmolyképző. 




Akkor nem érkezett túl konkrét válasz, most viszont igen! Ahogy sokan emlékezhetnek rá, az új borítók csak és kizárólag puha kötésben jelentek meg kint, a kemény kötéses kiadás továbbra is a régi borítókkal fut. (Ahogy egyébként nálunk is, valószínűleg nem véletlenül.) A Lady Midnight pedig most érkezik puha kötésben, a korábbiakhoz passzoló borítóval. 

Mit jelent azt, hogy azokhoz passzoló? Nos, a borító alapja változatlan, viszont a betűket a korábbi sorozatok új kiadásához igazították. Íme az új borító és a "régi" egymás mellett: 



Azért egy kérdés továbbra is megmarad: vajon milyen lesz a könyv gerince? A végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek új kiadásának gerince csodálatos: önállóan is, egymás mellé téve pedig végképp, hiszen egy kép áll össze belőlük. Az eddigi sorozatok gerincén minden alkalommal egy-egy szereplőt láthattunk, kérdés, hogy ez most is így lesz-e, és ha igen, akkor az első kötet Emma? És a háttér? Los Angeles? 




A legkésőbb február 23-án kiderülnek a válaszok, hiszen akkor érkezik meg a boltokba a kötet. 

Addig is érdemes lecsapni a magyar kiadásokra:

1 megjegyzés:

  1. De nálunk ugye nem akkor jelenik meg??? Mert már tűkön ülök, hogy mikor olvashatom, de még mindig nincs konkrét időpont!:-((

    VálaszTörlés