Breaking News

Az Aranykönyv szavazás Ifjúsági TOP 3 pedig...

Na jó, legyünk őszinték!

Vannak lejátszott meccsek. És amikor egy kategóriában egyszerre van ott Leiner Laura és egy Harry Potter könyv (lett légyen bármilyen), akkor ott bizony elég nehéz bármi másnak labdába rúgnia. 

Ezen a ponton igazándiból már csak az a kérdés, hogy vajon hogy osztják le egymás között a helyeket.Nos, ezt már meg is tudhattuk, ugyanis kiderült az idei Aranykönyv szavazás Ifjúsági kategóriájának TOP3 könyve:

I. helyezett: Leiner Laura - Valahol
II. helyezett: Leiner Laura - Nélküled
III. helyezett: J.K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany – Harry Potter és az elátkozott gyermekTehát Leiner Laura még a Harry Pottert is beelőzte - igaz, ehhez azért minden bizonnyal az is kellett, hogy ez a HP könyv a rajongók között is meglehetősen... megosztó legyen. 

Gratulálok a nyerteseknek! (És azért böngésszetek már ifjúsági könyveket is! De tényleg.)


Ó, és ha esetleg az érdekelne valakit, hogy én kire szavaztam: nos, férfiasan bevallom, senkire. Az Aranykönyv szavazás kezét idén is elengedtem, és mély fájdalommal szorítkozom ismét a számomra sokkal inkább mérvadó Goodreads Choice Awards-ra. 

1 megjegyzés:

  1. Nekem egy nagy bajom van az Aranykönyvvel. Mégpedig az, hogy egy írónak több könyve is bekerülhet, amit én nem tartok jogosnak azokkal szemben, akiknek csak egy van. Sőt ha mindkét könyv egy sorozat része akkor meg duplán nem fair.

    VálaszTörlés