Itt az első előzetes és plakát az új Gyilkosság az Orient expresszen filmhez

Már írtam róla korábban, hogy a 20th Century Fox új feldolgozást készít Agatha Christie klasszikusából. A Gyilkosság az Orient expresszen rendezője Kenneth Branagh, és a főszereplő Hercule Poirot szerepét is ő alakítja. Mellette pedig olyan híres színészek lesznek láthatóak, mint Johnny Depp (Ratchett), Michelle Pfeiffer (Mrs. Hubbard) és a Star Wars új üdvöskéje, Daisy Ridley (Mary Debenham). De ez még mindig nem minden! Az Oscar-díjas Judi Dench alakítja majd Dragomirov hercegnőt, Lucy Boynton lesz Andrényi grófnő. Tom Bateman alakítja Mr. Boucot, Derek Jacobi Mastermant, Michael Pena Marquezt, a Hamilton sztár Leslie Odom Jr. pedig Arbuthnot ezredest. Ó, és itt van Josh Gad is A szépség és a szörnyetegből!

Most végre itt az első előzetes és az első plakát is!Az előzetes hangulatra sokkal modernebb, mint a korábbi feldolgozásoké, például ott vannak a zenék, vagy éppen a Sherlock-ra hajazó feliratok - kíváncsi vagyok, ez utóbbi vajon csak az előzetesre készült, vagy a filmben is látható lesz.


Itt az első előzetes és plakát az új Gyilkosság az Orient expresszen filmhez Itt az első előzetes és plakát az új Gyilkosság az Orient expresszen filmhez Reviewed by Deszy on 6/01/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.