Breaking News

A következő Gonosz fortélyok borító kicsit más lesz!

Cassandra Clare-t már bombázzák a kérdésekkel a Lord of Shadows folytatását illetően, és bár nem sok, de azért akad olyan, amiről már most is beszélhet!



A minap épp a következő kötet borítójáról beszélt, és néhány részletet már most biztosan tudhatunk, hiába messze még a megjelenés.

Még nem döntöttük el, ki lesz rajta, de nagyon valószínű, hogy egy lány, mert a Lord of Shadows-ra a fiú fotózása borzalmas volt. Ez nem a modell hibája, de a víz alatt fotók leginkább attól olyan megkapóak, ahogy a haj és a ruha mozog a vízben, ebben pedig a srácoknak kisebb az ereje. A fotósunk/festőnk/designerünk majdnem idegösszeomlást kapott, és NAGYON ERŐSEN KÉRTE, hogy a Queen of Air and Darkness borítóján nő legyen.
(Én meg valahogy így reagáltam: Öltöztessük Markot ruhába! Kit érdekelnek a nemi sztereotípiák! De a szerkesztőm szerint ez azt jelentené, hogy Ő a levegő és sötétség királynője, pedig nem az.)
Úgyhogy majd még eldöntjük (különösen, mert a Chain of Gold borítója jön előbb, ez még messze van), és elég sok jó változat van: nagyon szeretném Christinát látni rajta, de vannak más erős csajok is, akik remekül működhetnek.
Viszont a könyv gerincén Mark lesz: ez lesz az első alkalom, hogy nem ugyanaz a szereplő lesz a gerincen és a borítón.

Így hát ami már biztos: Markról kapunk képet! (A designer meg duplán fotózhat. Haha.) 

Nincsenek megjegyzések