Breaking News

NEM a mostani lesz a Pilot óta a leghosszabb Trónok harca évadnyitó!

Azt már eddig is tudtuk, hogy a hetedik Trónok harca évad hét részt hoz majd, ám arról, hogy milyen hosszúak lesznek pontosan, eddig nem szólt a fáma. Így sok rajongó fejében ott volt a gondolat: lehet, hogy kevesebb lesz a rész, ám azok hosszabbak lesznek? 

Nem is olyan régen a készítők arról beszélgettek, miért ilyen rövid az utolsó két szezon, és elárulták, hogy igazából nem is epizódszámban, hanem a teljes egész óraszámában gondolkoztak - így pedig viszonylag kevés volt az esély arra, hogy ezek az epizódok sokkal hosszabbak legyenek. 



The Telegraph arról cikkezett, hogy kiderült: a hetedik évad nyitóepizódja lesz az eddigi leghosszabb nyitány, nem számolva a legelső, pilot epizóddal. Szerintük ezzel négy percet ver majd egy átlag részre, így nagyjából 59 perces lesz. 

Valójában azonban ez nincs így. Az Entertainment Weeklyn jelent meg a cikk helyesbítése: eszerint a rész valójában nem 59, hanem 58 perces lesz, ezzel pedig csupán a negyedik lesz a nyitóepizód-hosszok versenyében. 

Tehát a nyitány teljesen átlagos hosszúságú lesz, és ugyanez érvényes a többi részre is, egy kivétellel.

Van ugyanis jó hír is: ha az első rész nem is, az utolsó bizony hosszabb lesz! Az ugyanis a hírek szerint "jócskán egy óra fölött lesz". 

És hogy ez miért jó hír? Jellemzően az 1 óra fölötti epizódok zárása kifejezetten látványos és izgalmas szokott lenni. Hogy mely epizódok voltak ilyenek? Gondoljunk SPOILER Jon halálára, a Fattyak csatájára vagy éppen az előző évad utolsó epizódjára! 

Nincsenek megjegyzések