Breaking News

Tahereh Mafi új könyvének borítója varázslatos

Már magyarul is megjelent Tahereh Mafi Furthermore című regénye, nálunk Illaberek lett a címe. És nem mondhatnánk, hogy az írónő unatkozik: amellett, hogy bejelentette a Shatter Me - Ne érints! sorozat folytatását, az Illaberek is kapott egy társregényt. 

A múlt héten a borítóját is megmutatták, és azt kell mondanom, nekem kifejezetten tetszik. Érezhetően a fiatalabb közönséget célozza meg, passzol is a Furthermore borítóhoz, de szerintem annál sokkal hangulatosabb és különlegesebb.

A történet főszereplője Laylee, aki már nem is igazán emlékszik a boldogabb időkre, mielőtt az édesanyja meghalt. Az édesapja a gyászának köszönhetően nem találja magát. Mielőtt kénytelen volt Whichwood falucskájában a halottak testét mosni, hogy felkészítse őket a túlvilági életre. Könnyebb volt felejteni, és nem törődni vele, hogy a kezei egyre keményebbek és ezüstösebbek, éppúgy, ahogy a haja. De aztán természetesen történik valami váratlan: idegenek tűnnek fel, és felfedik előtte a színek és a varázslat világát.


Nincsenek megjegyzések