Breaking News

Új Shadowhunters promó - Clarynek választania kell: Jace vagy Simon?

Őszinte leszek: a Simon-Clary-Jace szerelmi háromszög volt az egyik legutáltabb szálam az Árnyvadász könyvekben, Simon egészen konkrétan az agyamra ment. Amint viszont kijött ebből a lehetetlen szerelmi... akármiből, rájöttem, hogy amúgy egy tök jó karakter, és minden könyvvel egyre jobban értékeltem. 



De nem csak ez az oka, amiért nem vagyok túl boldog azzal, amit a Shadowhunters kezdeni látszik ezzel a szállal. Az is, hogy rájátszanak, amivel viszont jó előre belerondítanak a SPOILER Simon-Clary parabatai szálba SPOILER VÉGE, ami nekem már elég ahhoz, hogy... nos, kiakadjak. Ráadásul legyünk őszinték: Claryről és Jace-ről beszélünk! Melyik párhuzamos univerzumban nem esnének rögtön egymásnak, amint kiderül, hogy nem tesók? Most őszintén! Ezek még akkor is csókolóztak többször, amikor azt hitték azok...

Na de ennyit a véleményemről nagyon röviden (tudnám hosszabban is), és akkor térjünk rá a legújabb Shadowhunters promó videóra. Korábban már kifejeztem, mennyire sokkolt az a bizonyos videó, amiben Claryt és Simont az ágyban látjuk - akkor azonban mindenki nyugtatgatta a kiakadókat. Nos, azt hiszem, ezután a hosszabb részlet után már nem nagyon van mivel nyugtatgatni. 

Az új videó ugyanis pontosan ezzel a szerelmi háromszöggel foglalkozik. És bár tetszik Jace pultnál bosszankodós jelenete, és a vágás is jó... a sokkom továbbra sem múlt el. EZT. AZÉRT. MÁR. TÉNYLEG. NE. 

Na de döntsétek el Ti, hogy mit gondoltok, itt a videó:


3 megjegyzés:

  1. Teljesen kiakadtam én is!!! Ezt egyszerűen nem tehetik meg!!! Egyáltalán nem karakterhű ez az egész!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. A twitter kommentek alapján egyébként vagy ki vannak akadva az ágyjelenet miatt,vagy abszolút nem érdekli őket ez a trió. Vannak igazi Who cares? kommentek is...

    VálaszTörlés
  3. Arról nem beszélve hogy Magnus és Alec első szexjelenetét nem is mutatták pedig ők tényleg kánon...

    VálaszTörlés