Breaking News

Lehet, hogy a következő Trónok harca évad csak 2019-ben jön?

Őszintén mondom, sokkot kaptam, amikor elgondolkoztam a lehetőségen.

Tény, hogy a mostani évadra a szokásosnál kicsit többet vártunk. Jellemzően április elején már Trónok harcát néz mindenki, most pedig egész júliusig kell várnunk. A készítők már korábban elmagyarázták, hogy bár a mostani évad rövidebb lesz, később kezdődött a forgatás, kreatív okokból fakadóan - nevezetesen ha már megjött a tél, nem akartak jó időben forgatni, mert ez látszódott volna a felvételeken is. 



A következő, utolsó évad forgatása sem kezdődött még el. És bár mindenki arra számít, hogy ha nem is tér vissza a sorozat eddig megszokott áprilisi premierjére, de azért jövőre mindenképp jön az új évad. 

Ám az Entertainment Weekly mostani interjújából, amit az HBO programigazgatójával, Casey Bloys-zal készítettek, kiderül, hogy tulajdonképpen ez sem garantált. 

EW: Akkor most az utolsó évad jöhet akár 2018-ban és/vagy 2019-ben is, annak tükrében, mire van szükség? 
Bloys: Igen. Meg kell írniuk (David Benioffnak és Dan Weissnak) a részeket és összeállítani a menetrendet. Jobban fogjuk tudni, ha már előrébb járnak az írásban.

Ez tehát azt jelenti, hogy nincs kőbe vésve a jövő évi záróévad, nem kizárt, hogy megint jó sokat kell várnunk a folytatásra. A mostani rövidebb évaddal ez pedig még hosszabb várakozási időt eredményezhet.

Nincsenek megjegyzések