Breaking News

Előzetes és a harmadik évadhoz vezető út az Outlander rajongóknak

A Comic Con mindig jó kis csemegéket tartogat a rajongók számára, és erre lehetett számítani az Outlander részéről is, amikor megtudtuk, idén is ott lesznek.

Csalódni most sem kellett. Régóta húzták a rajongók idegeit a harmadik évadot illetően, itt-ott mutattak belőle másodperceket, de a rendes előzetesre várni kellett. A Comic Conon viszont végre debütált!



Az előzetes főként arra koncentrál, mi történt Jamie-vel és Claire-rel a külön töltött időben, ebből is talán kicsit többet látunk Claire és Frank drámájából, aminek a dinamikája nagyon érdekes - hála Briannának. De azért villanások szintjén Jamie kalandjaiból is kapunk, van itt börtön, másik nő... 

A legizgalmasabb talán mégis az, ami a jelenben vár ránk: Claire kutat és az előzetes végére visszajut a múltba, de pont abban a pillanatban vágják el, amire a rajongók a legkíváncsibbak. Én is. 





De kaptunk egy másik érdekes videót is az Entertaintment Weeklynek köszönhetően. Ez egy kicsit hosszabb, és tulajdonképpen csak a végén kapunk az új évadból - előtte viszont gyönyörűen összefoglalja, mi történt eddig a szereplőkkel, egészen az első évad első epizódjától mostanáig. Érdemes megnézni, jól sikerült kis montázs és ha valaki nem akarja újranézni az új évad előtt a régieket, jó kis emlékeztető:


Nincsenek megjegyzések