Breaking News

Részlet a Csontváros jubileumi kiadásából - Alec fájlja a Klávénál

Korábban már írtam róla több bejegyzést is, hogy érkezik a Csontváros jubileumi kiadása a 10. születésnap alkalmából. 


JAVASOLT BEJEGYZÉSEK

Most kaptunk egy új részletet az írónőtől, méghozzá Alec illusztrációját és a Klávé fájlt róla!Hivatalos Klávé fájl - NE VIDD KI AZ INKVIZÍTORI IRODÁBÓL
Frissítve: 2007. szeptember
Név: Alexander Gideon Lightwood
Születési dátum: 1989. szeptember 12.
Sebhelyek/külső jellegzetességek: Fekete haj, kék szem. Voyance rúna a jobb kezén, parabatai rúna a jobb vállán
Érdeklődésre számot tartó tények: Alexander Lightwood a New York-i Intézetben nőtt fel, a korábbi Kör tagok, Robert és Maryse Lightwood gyermeke. Elszigeteltsége ellenére úgy tűnik, hűséges Árnyvadásszá nőtt, erős kötelességérzete van a Szövetség iránt.
Erősségek: Érzékeny, engedelmes, ügyesen bánik az íjjal
Gyengeségek: Alexander egy Lightwood. Ők általában könnyen hajlanak. Jó bizonyíték erre a parabatai köteléke Jonathan Morgensternnel, aki majdnem biztosan Valentine ügynöke. Ez a kötelék a személyes tanácsom ellenére született, amit felülbírtált Zakariás testvér.
Fontos kapcsolatai: Maryse Lightwood, anya. Robert Lightwood, apa. Isabelle Lightwood, húg. Maxwell Lightwood, öccs. Jonathan Morgenstern, parabatai és fogadott testvér. Hodge Starkweather, korábbi tanító.
Javasolt lépések: Alexander a Lightwood család egyetlen tagja, aki valóan hűséges a Klávéhoz. Ha felbomlana a parabatai köteléke Jonathannal, előmenetelre javasolni.


Két dolgot érdemes kiemelni: egyrészt, hogy milyen hidegen és előítéletesen fogalmaz az Inkvizítor, és mennyire nyilvántartják még az ember családjának a hibáit is, ami alapján ítélkeznek a tagjairól. 

Másrészt: Zakariás testvér! Erre abszolút nem számítottam, de imádom!

Nincsenek megjegyzések