Breaking News

Már forgatják A fiúknak, akiket valaha szerettem adaptációját, íme a szereplők

Miközben nyaraltam, bombaként robbant a hír: nem csak film készül A fiúknak, akiket valaha szerettemből, de már forgatják is!Így tehát nem kellett hónapokat várni a casting hírekre, hanem rögtön meg is tudtuk, kik lesznek a szereplők. Őket vesszük most sorra. 

A magam részéről nagyon izgatott vagyok, az első részt először még angolul olvastam, aztán lobbiztam a magyar megjelenésért, azóta pedig már magyarul is olvastam és imádtam a könyvet. Hogy miért, arról részletesebben az értékelésemben olvashattok.

Na de akkor jöjjenek a szereplők sorban!

A főszereplő Lara Jeant Lana Condor alakíthatja majd, akit az X-Men: Apokalipszis filmből ismerhettek:A férfi főszereplő, Peter Noah Centineo lesz, akit a The Fosters sorozat rajongói már jól ismernek. És akkor jöjjenek a tesók, hiszen nagyon közel állnak egymáshoz, Lara Jean elválaszthatatlan részei. 

A legidősebb nővér, Margot szerepében a Pretty Little Liars sztárját, Janel Parrish-t láthatjuk majd. A hugica, Kitty szerepében Anna Catchcart tűnik majd fel, aki nem is olyan régen debütált az Utódok 2-ben.Aztán persze nem szabad elfeledkezni a lányok lelkes apukájáról sem, aki mindig ott van nekik és támogatja a lányokat, hogy őrizzék az örökségüket anyai oldalról is. Szintén egy ismert arcot láthatunk a szerepben, a Bazi nagy görög lagzi és a Szex és New York színésze, John Corbett alakítja majd:És akkor vissza Lara Jean bonyolult szerelmi életéhez! Josh-t, a szomszéd srácot, Margot pasiját és minden bonyodalom kiváltóját Israel Broussard alakítja majd. Őt egyébként már Emma Watsonnal is láthattuk közös filmben, a The Bling Ringben és szerepelt a The Walking Deadben is.Nekem elsőre biztatónak tűnik a helyzet, kíváncsian várom a fejleményeket. 

Nincsenek megjegyzések