Breaking News

Négy Jennifer L. Armentrout könyv jogai már biztosan a Könyvmolyképzőnél vannak

A Könyvmolyképző folyamatosan csöpögteti a megjelenési információkat olvasói kérdésekre, Jennifer L. Armentrout kapcsán pedig vannak kérdések dögivel - tudjuk például, hogy érkezik a White Hot Kiss tőle.

De azért még így is le lehet csapni új információkra. Ma már megosztottam, hogy új NA regény jogait vette meg a kiadó, de a forrásoldalon nem ez volt az egyetlen újdonság.



Egy sor Armentrout regényről is szerepelt itt infó, így tehát már tudjuk, hogy biztosan megvette a Könyvmolyképző az alábbi regények jogait: 

  • Stay With Me
  • The Return
  • Wicked
  • Till Death

Lehet tehát készülni, Armentrout lassan ott lesz minden sorozatban. Érkezik a Wait For You sorozat új kötete a Rubin Pöttyös sorozatba, a Till Death, amiben sorozatgyilkos is szerepel, így talán a Rázós sorozatba várható a maffiás könyvek közé, és a The Return illetve a Wicked, amik talán a Zafír Pöttyösök között kötnek ki. 

Lényeges információ az is, hogy a Wickedből tévésorozat is készül!



A Stay With Me fülszövege:

21 éves korára Calla nem sok mindent tett. Soha nem csókolózott, nem látta az óceánt, soha nem járt még vidámparkban. De felnőve sok olyan dolgot látott, amit egy gyereknek sem kellene. Még mindig magával cipeli a fizikai és érzelmi sebeket, amiket drogfüggő anyja, Mona miatt cipel - ezeket pedig még a legközelebbi fősulis barátai előtt is titokban tartja.
De a biztonságos burok, amit Calla felépített maga köré, széttörni látszik, amikor rájön, hogy az anyja ellopta a főiskolára félretett pénzét és az ő nevére kiállított hitelkártyát használt már jó ideje. Callának most haza kell térnie a kisvárosba, amiről azt hitte, már maga mögött hagyja és megint rendbe kell tennie a zűrzavart, amit az anyja okozott. Amikor megérkezik az anyja bárjába, Monát persze sehol nem találja. Helyette viszont ott van egy 1,82-es szexi pasi, Jackson James, aki italt töltöget és életben tartja a helyet.
Jax az első pillanattól belefolyik Calla ügyeibe, munkát ad neki és segít neki megkeresni Monát. És az, ahogy őt nézi, egyértelművé teszi, hogy legszívesebben az ágyában látná... és akár máshol is. De mielőtt Calla hagyná, hogy közel kerüljenek, meg kell küzdenie a múlt fájdalmával - és pár rosszfiúval, akik neki ártanak majd, ha nem vezeti őket az anyja nyomára.



A The Return fülszövege:

A Sors istennői örömtáncot járnak...
Egy év telt el azóta, hogy Seth-nek alkut kötött az istenekkel, és hozzájuk kötötte az életét. Eddig minden meló, amit tőlük kapott, erőszakos és véres volt - ami a maga részéről rendben is van. De most Apolló valami mást forgat a fejében Seth számára. Védelmezőt kell játszania, miközben vissza kell fognia magát, ami olyasvalaki számára, mint ő, a legnagyobb kihívást jelenti azóta, hogy az istenek megbízták.
Josie-nak fogalma sincs, mi a fene baja lehet a szexi srácnak, de elég nagy összeget tenne rá, hogy az érkezése összefügg az új élettel, amit az otthona elhagyása után kezdett - az ugyanis valószínűleg egy Olimposz méretű káosszá kezd válni. Josie vagy megőrült, vagy a rémálmok egyenesen egy ősi mítoszból érkeztek, hogy tönkretegyék. 
De lehet, hogy a legveszélyesebb dolog mégis a meglepő vonzalom, ami közte és az aranyszín szemű, titoktartó Seth között feszül. 
Mert a történelem megint ismétli önmagát.



A Wicked fülszövege:


A dolgok kezdenek New Orleansban nagyon is Rosszul alakulni.
A huszonkét éves Ivy Morgan nem átlagos főiskolás. Ő, és akik még olyanok, mint ő, tudják, hogy nem az emberek az egyetlenek, akik a Francia Negyedben vadásznak a szórakozásra... és élelemre. A Rendhez fűződő kötelessége az élete. Végtére is négy évvel ezelőtt mindent elveszített az egyik olyan lény kezei által, akire most vadászik, ezzel szétzúzva az egész világát és összetörve a szívét.
Ren Owens az utolsó, akiről Ivy azt gondolta, hogy beléphet a tökéletesen kontrollált életébe. Egy kilencvennyi tömény csábítás és nyálcsorgatásra késztető báj. Az erdőzöld szemével és a mosollyal, amivel már bizonyára sok összetört szívet hagyott maga mögött, rejtélyes, szinte már földöntúli  képessége van arra, hogy a lány ácsingózzon mindenért, amit neki nyújtani tud. De ha közel engedi magához, az legalább olyan veszélyes, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok vadászata. Az, amikor korábban elveszítette a fiút, aki szeretett, majdnem teljesen elpusztította, de a kettejük közötti szikrázó feszültségnek, ami egyre csak növekszik, Ivy képtelen ellenállni. Valahol mélyen, akarja... szüksége van rá, hogy az élete több legyen puszta kötelességnél, amit a múltja formált számára.
De ahogy Ivy egyre közelebb kerül Renhez, rá kell jönnie, hogy nem ő az egyetlen, aki sötét titkokat őriz, amelyek összezúzhatják a kettejük közötti törékeny köteléket. Van valami, amit a fiú nem mond el neki, ez bizonyos. És már nem lehet biztos benne, hogy mi a veszélyesebb rá nézve - az ősi teremtények, amelyek el akarják foglalni a várost, vagy a férfi, aki magáénak követeli a szívét és a lelkét.




A Till Death fülszövege:


Tíz év telt el azóta, hogy Sasha Keaton elhagyta Nyugat-Virginiai otthonát... mióta elszokott a Vőlegény néven ismert sorozatgyilkos elől. Az, hogy visszatérhet a családi szállóba, azt jelenti, megint egész lehet - kivéve, hogy egy darabkája még hiányzik. A darabka, ami akkor kerül a helyére, amikor Sasha veszélyben van - és Cole Landis FBI ügynök esküt tesz, hogy megvédi a lányt úgy, ahogy egy évtizeddel korábban nem sikerült.
Először egy nő tűnik el, aztán még egy, és eközben a Vőlegény rémuralmának egyedüli túlélője nyugtalanító üzeneteket kap. Cole soha nem bocsátotta meg magának, hogy nem volt, amikor Sashát elrabolták, de most mindent helyre akar hozni... mert a szexi külső alatt, amibe Cole először beleszeretett, olyan acélos erő lapul, amiért csak még jobban szereti a lányt.
De valaki figyel. Vár. És Sashaelső hibája az utolsó lehet.

Nincsenek megjegyzések