Breaking News

Jenny Han Twitteren üzent arról, mennyire örül A fiúknak, akiket valaha szerettem filmnek

Jenny Han végtelenül szimpatikus szerző, aki gyakran szólal meg akár nem közvetlenül a könyveihez kapcsolódó témákban is, amennyiben fontosnak tartja őket.

Nem véletlen, hogy A fiúknak, akiket valaha szerettem főszereplői félig ázsiai származásúak, ugyanis maga Jenny maga is ázsiai származású. Így pedig gyakran kiemeli, miért volt számára ennyire fontos, hogy ázsiai lányokról is szülessen YA regény, és hogy a borítón is ázsiai lányt láthassunk. 

Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem forgatásán


Most, hogy film készül A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvéből (a linken láthatjátok a szereposztást is), újra megszólalt. Nem csak kifejezte, mennyire boldog, hogy a képernyőkön láthatja majd a filmet, de azt is elárulta, reméli, új utak nyílnak majd meg az ázsiai származású színészek előtt, ha a film sikeres lesz. Reménykedjünk. :)



Jenny üzenete magyarul:

A fiúknak, akiket valaha szerettem... film lesz!!! Skacok, elképesztően boldog vagyok. Szerzőként az nekem a legfontosabb, hogy ázsiai amerikai lányokat láthatok a főszerepekben, és ebben a filmben nem egy, de rögtön három lányt is! Ez tényleg formabontó. A Mennyei örömök klubja óta nem fordult elő, hogy a képernyőn ázsiai amerikai lányok legyenek a főszerepben, és annak már majdnem 25 éve. 
Az, hogy képviseltessük magunkat rendkívül fontos, és ez a világot jelenti számomra. De mindezek felett remélem, a film sikeres lesz, és új lehetőségeket nyit majd meg az ázsiai amerikai színészek és szerzők előtt. Végtelen imádlak titeket. 
Csók,
Jenny

Jenny Han a Song lányokkal

Nincsenek megjegyzések