Breaking News

Újabb New Adult regény jogaira csapott le a Könyvmolyképző

Megint Angi volt a szemfüles, aki az egyik külföldi ügynökség oldalán vette észre, hogy újabb NA regény jogaira csapott le a Könyvmolyképző.

A kérdéses könyv Sarina Bowen Bittersweet című regénye, ami minden bizonnyal a Rubin Pöttyös sorozatban köt majd ki. Jelenleg 4,1-es értékelése van Goodreadsen, ami rendkívül kecsegtető.



Fülszöveg:

Ha nem bírod a hőséget, ne menj a gyümölcsöskertbe. 
A legutolsó ember, akire Griffin számít, hogy egy vermonti árokban bukkan, a korábbi egyéjszakása. Öt évvel ezelőtt a páros együtt töltött egy forró éjszakát. De az még egy másik életben volt. 
Huszonhét évesen Griff a családi farm vezetőjeként találta magát. Még a kigyúrt válla is érzi a hatalmas terhet, amit édesanyja, három testvére és dilis nagyapja támogatása jelent. Nincs ideje főiskolás lányokra, akik váratlanul felbukkant, és féláron akarják felvásárolni a terményt. 
Vermont soha nem szerepelt Audrey Kidder útitervei között. Pont így Griff Shipley sem. De szüksége van egy második esélyre az étteremben, ami vonakodik felvenni. Oké, egy ötödik esélyre. És egyetlen beképzelt farmer sem állhat az útjába.
Ellenfelek. Teljesen mást várnak az élettől. Elég nagy gond, hogy a kémia közöttük olyan erős, mint Audrey titkos enchilada szósza, sőt...

Nincsenek megjegyzések