Breaking News

Magyarul is érkezik Kiera Cass The Siren című regénye!

Kiera Cass Párválasztó sorozata itthon is nagy sikert aratott, így talán nem meglepő, mégis jó hír, hogy a Gabo elhozza nekünk az írónő másik regényét, a The Sirent is.

Ezt olvasói kérdésre árulták el Molyon, a jelenlegi terveik szerint jövő év elején érkezhet a kötet. 



A The Sirenben az az egyik érdekes, hogy valójában hamarabb jelent meg, mint a Párválasztó sorozat, de akkor nem robbant be igazán. Miután viszont sikerszerző lett belőle, leporolták és új kötésben megjelentették a könyvet. 



Fülszöveg:

"Soha nem tehetsz olyasmit, ami felfedné a titkunkat. Ez nagy általánosságban azt jelenti, hogy nem alakíthatsz ki túl közeli kapcsolatot az emberekkel. Beszélgethetsz velünk, és mindig vár az Óceán, de halálos vagy az emberek számára. Végtére is fegyver vagy. Elképesztően gyönyörű fegyver. Nem fogok neked hazudni, ez elég magány létezés lehet, de ha kész vagy vele, élhetsz. Most csak arra van szükség, hogy adj nekünk, engedelmességet és időt."
Ugyanezt a beszédet hallgatták meg többszázszor gyönyörű lányok százai, akik beléptek a szirének testvériségébe. Kahlen ezen szabályok szerint élt évek óta, türelmesen várta, hogy végre a saját életét élhesse. De amikor Akinli, az ember megjelenik a világában, többé képtelen követni a szabályokat. Hirtelen az élet, amit annyira várt, már nem is tűnik olyan fontosnak, mint az, amit éppen megél.

A felújított borítóhoz egy szuper könyvelőzetes is érkezett, íme:

2 megjegyzés:

  1. A könyv alapján készült sorozat is tavasszal érkezik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha erre a sorozatra gondolsz, akkor ez másik, nem Kiera Cass regényéből van:
      http://www.imdb.com/title/tt5615700/

      Törlés