Mads Mikkelsen is szerepelni fog a Kés a Zajban adaptációjához

A Kés a Zajban film már így is két szuper főszereplőt kapott: Daisy Ridley (Star Wars) és Tom Holland (Pókember) alakítják majd Toddékat.De a disztópikus történethez újabb ismert színész csatlakozott: Mads Mikkelsen, aki szintén szerepelt már Star Wars filmben, csak ő a Zsivány Egyesben, de igazán híressé talán a Hannibal Lecter szerepe tette az új Hannibal sorozatból. Á, és olyan kis filmekben is láthattuk, mint a Doctor Strange (bizony, ő is volt Marveles is), a Casino Royal, A három testőr és A titánok harca.

A film az amerikai mozikban 2019. március 1-jén nyit majd, amit azért még meglehetősen messze van.

A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.
Mads Mikkelsen is szerepelni fog a Kés a Zajban adaptációjához Mads Mikkelsen is szerepelni fog a Kés a Zajban adaptációjához Reviewed by Deszy on 7/27/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.