Breaking News

Egy sor új Dream válogatás kötetről hullt le a lepel!

Nem csalás, nem ámítás, a Maxim újabb adag könyvet töltött fel a Molyra, ráadásul borítóval! Ezek nagy része valamilyen már jól ismert sorozat folytatása, személy szerint leginkább a Modern boszorkány folytatásának örülök, mert abba a szériába egész konkrétan szerelmes vagyok. 



De örülhetnek Abbi Glines és Jamie McGuire rajongói is. Azért újdonságban sincs hiány, érkezik a Lady Jane és a Clicked, mindkettő érdekesen hangzik. 


 
Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja. A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve kerülnek ki ebből.



A tavasz egy új vándort repít Új-Skóciába – egy apró kisbabát, aki a feje tetejére fordítja Marcus életét, és feleleveníti a férfi múltjának borzalmas eseményeit.
Vajon Marcus a fájdalmon át képes lesz megtalálni az utat a szeretet és a gyógyulás felé? És a boszorkányközösség képes lesz biztonságban tartani asztrális utazóikat?



Cage Yorknak mindene megvan, amire valaha vágyott. Eva pedig csak hab a tortán. Viszont a baseball ösztöndíj is mindig egy álom volt. Így amikor Cage eléri ezt az álmát, Evával túl kell élniük a távkapcsolat nehézségeit. Így amikor kiderül, hogy Cage nem a megbeszélteknek megfelelően viselkedik, Eva őrülten vonzó szomszédjuk, Jeremy karjaiban lel vigaszra, aki megígéri, hogy úgy fog vigyázni rá, ahogy Cage sosem tudna. Ez pedig egy olyan ígéret, ami túl jó ahhoz, hogy Eva elutasítsa. A baseball és álmai nője között őrlődve Cage-nek bizonyítania kell, hogy megérdemli Eva szerelmét, vagy azzal kell számolnia, hogy örökre elveszíti őt.



A 16 éves Lady Jane Grey házasodni készül egy olyan férfival, aki teljesen idegen a számára, valamint egy összeesküvés közepébe is belecsöppen, amely során unokatestvérét, Edward királyt akarják megfosztani trónjától. Ám ezek a csekély kis tényezők mit sem számítanak Jane-nek. Ő Anglia királynője lehet. 
Mégis mi baj történhetne?



Mal világában a varázslat jelent mindent. Azonban ő maga mentes a mágiától, és fajtáját mindenki féli – még maga Mal is.
Így hát inkább elrejti valódi énjét, kivéve Essie Roe, a legjobb barátja elől, amikor azonban a lány kiteregeti a titkát, és Malt kitiltják az egyetlen helyről, amit ismert, ami az otthona volt, megtudja, milyen keserű az árulás.
Így hát Mal útra kel, és ritka, illegális, mágikus relikviákat keresve bejárja a világot. Amikor hall valamit egy legendás tőrről, amivel el lehet lopni egy boszorka erejét, tudja, hogy megtalálta a bosszú megfelelő formáját. A keresés során azonban Mal olyan titkokra bukkan, amiket épphogy kezd megérteni – eközben pedig a benne lakozó szörnyeteg éledezik, és kiutat keres.




Allie Navarro alig várja, hogy megmutathassa a legjobb barátainak az alkalmazást, amit a ProgramozóLányok táborban csinált. A CLICK'D összepárosítja a felhasználókat az érdeklődési köreik alapján, és elküldi őket egy bulis kincsvadászatra, aminek a végén egymást találhatják meg. És minden úgy is lesz, ahogyan számít rá; az iskola második napján már mindenki erről beszél. Allie nagyon élvezi a dolgot, és azt is, hogy sikeresebb, mint Nathan, a suli zseni programozója. Azonban amikor egy kis hiba csúszik a rendszerbe, és megvan az esély arra, hogy minden apphasználó összes titka kiderüljön, Allie-nek rendbe kell hoznia a dolgot, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy meg kell osztania a számítógéptermet Nathannel.

1 megjegyzés:

  1. Arról lehet tudni valamit, hogy új Alice Hoffman könyvet terveznek-e kiadni?

    VálaszTörlés