Breaking News

Cover Reveal - Sara Shepard: Pretty Little Liars - Hazug csajok társasága

Amerikában a hihetetlen népszerű Pretty Little Liars sorozat pont nem olyan régen zárult le, viszont hozzánk alapból jó pár éves késéssel érkezett meg a film is, a könyvsorozat pedig igen göröngyös úton indult el. Aztán az Ulpius kiadta az első az eredeti borítóval, nem jött be, a sorozat rajongói pedig csak várakozhattak, lesz-e magyarul folytatás.

Aztán idén kiderült: a Könyvmolyképző hozza, és bizony, most a borítót is leleplezhetem.

Legnagyobb örömömre a sorozatos borítót vette meg a kiadó, amit egyébként korábban Ti is megszavaztatok a könyvnek élő videóban.

Fülszöveg:


Alison három éve tűnt el, egy pizsamaparti után, és azóta sem látta senki. Az elit pennsylvaniai iskolába járó barátai meggyászolták, de megkönnyebbülten fel is sóhajtottak. Mindegyikük őrzött egy-egy titkot, amit csak Alison ismert, és ha a pletykára éhes világ tudomására jut, tönkreteheti őket. Amikor egymás után kapják a névtelen e-maileket és szöveges üzeneteket, pánikba esnek. Az áruló vajon a saját köreikből való? Vagy ami rosszabb: Alison visszatért?

Egy rendkívül izgalmas sorozat indító kötete.

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<




A szerzőről:




Sara Shepard a híres Pretty Little Liars és a The Lying Game könyvsorozatok szerzője, mindkettőből sikeres tv-sorozat készült a FreeForm csatornára.

Az írónő Torontóban született, van egy testvére, Ali. A New York Universityn tanult, és Brooklynban kreatív írást is tanult. Az első könyve, a Hazug csajok társasága 2006-ban jelent meg. Az írónő jelenleg Pittsburghben él férjével és kutyusaival.

Érdekesség, hogy a Pretty Little Liars tévésorozat két részében is szerepelt (1x07 és 5x24), igaz, cameo szerepekben tűnt fel csupán.

Nincsenek megjegyzések