Breaking News

John Green felolvassa nekünk új könyvének első fejezetét!


Rajongók milliói várakoznak az új kötetre szerte a világon, így gyakorlatilag mindennek hírértéke van a kötet kapcsán. A szerintem kissé laposra sikerült borítót már leleplezték, most pedig az első részletet kaptuk meg a regényből - igaz, mi magunk nem olvashatjuk, viszont meghallgathatjuk, hogyan olvassa fel nekünk maga a szerző, John Green.



A részletben találkozhatunk Azával, Daisyvel és Michaellel, és közelebbről is megismerhetjük, milyen gondolatok kavarognak Aza fejében.


Új fülszöveg:

A tizenhat éves Aza sosem vágyott rá, hogy megoldhassa a milliárdos Russell Pickett rejtélyét, de egy százezer dolláros jutalom a tét, és Aza legjobb és legrettenthetetlenebb barátja, Daisy eltökélte, hogy a dolog végére jár. Így hát együtt indulnak a rövid, de annál göröngyösebb úton, amely elválasztja őket Russell Pickett fiától, Davistől.
Aza próbálkozik. Próbál jó lány lenni, jó barát, jó tanuló, és talán még jó detektív is, miközben együtt kell élnie saját gondolatainak spiráljával, ami egyre jobban beszippantja.


És akkor jöjjön az első fejezet:

Nincsenek megjegyzések