Breaking News

Díszkiadás jelenik meg az egyik Bane Krónikák novellából!

Nem csalás, nem ámítás: Cassandra Clare brit kiadója úgy döntött, a Bane krónikák sorozat egyik történetét különálló kötetben is megjelenteti. A választásuk a novellasorozat valószínűleg legnépszerűbb darabjára, a The Midnight Heir-re, azaz Az éjféli örökösre esett, ami ráadásul hosszú távon sem rossz döntés, hiszen egy jövőbeli Árnyvadász sorozat felvezető kötete. Így ha esetleg nem kapkodják el rögtön, elő lehet venni akkor, amikor érkezik a The Last Hours sorozat első része.

Ráadásul nem is akármilyen kötetben jelentetik meg a novellát, hanem díszkiadásban. 

A kis, kemény kötéses könyvről már egy képet is kaptunk, csodálatosan csillog a mintája a fényben:




A megjelenésre már nem is kell sokat várni: holnap már érkezik is! Elég ügyesen titokban tartották, azt kell mondjam - most először találkoztam vele.

Azóta viszont reklámozzák, például egy ilyen videóval is:






A kötet nem kifejezetten drága, igaz, hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem is regény, hanem novella - ahhoz képest azért nem olcsó. Magyarra átszámítva nagyjából 2200 forintért szerezhetjük be, és jó hír, hogy az egész világra ingyen szállító Bookdepositoryn is beszerezhető.

Arról nem esik szó, hogy belül vajon megtalálhatóak-e a kötetben Cassandra Jean illusztrációi, amelyek a nyomtatott egy kötetes változathoz készültek, ahogy arról sem, más részek is várhatóak-e ilyen formában a jövőben.

Nincsenek megjegyzések