Breaking News

Végre jön magyarul a Papír hercegnő

Amióta csak megtudtam, hogy érkezik magyarul is ez kötet, alig győzöm kivárni, annyi jót hallottam róla. A kötetnek 4,07-es értékelése van Goodreadsen több mint 40.000 értékelés mellett, és érdemes azt is megjegyezni, hogy az Erin Watt álnév, az egyik szerző pedig nem más, mint a The Deal és a The Mistake Elle Kennedyje!

És most végre felkerült a magyar borító is a kiadó webshopjába!



Fülszöveg:

Egy lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?
Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

2 megjegyzés:

  1. Ujjé, ujjé :) Bár nekem ez a rész tetszett a legjobban, erősen addiktív a sorozat. A 4. részt nem olvastam még, de a durva függővégre sok panaszt olvastam :) Alig várom már, hogy a polcra tehessem. :)
    Csak annyi, hogy ha jól tudom, Erin Watt néven Elle Kennedy és Jen Frederick kettőse.

    VálaszTörlés
  2. És boldog vagyok, hogy megmaradt az eredeti borító :)

    VálaszTörlés