Breaking News

Újabb Stephen King adaptáció kapott előzetest

Idén aztán elkerülni se lehet Stephen Kinget. Volt egy kevéssé sikeres A setét torony, már itt van az AZ mozi, és a tévében is várhatjuk már a Mr. Mercedest és a Mistet.



De most ezeken kívül is itt egy újabb King adaptáció, méghozzá a Bilincsben című regényből. És erre se kell sokat várni, a Netflixen szeptember 29-én válik nézhetővé a film.




A könyv fülszövege:

Jessie-t férje, a jó nevű ügyvéd szexuális játszadozásával szörnyűséges élményben részesíti. A középkorú Gerald csak úgy képes fölcsigázni vágyát, ha feleségét bilinccsel kikötözi. Egyszer aztán Jessie megunja a dolgot, és a hasztalan kérlelés után hason meg ágyékon rúgja fölhevült urát – és Gerald végzetes szívrohamot kap… S itt kezdődik a mozgásképtelen Jessie háromnapos kálváriája az isten háta mögötti nyaralóban. Magányos, de nincs egyedül. Mindenféle belső hangok formájában föltámad a múlt egy sötét fejezete – szomjúságtól hibbant agyában egymást beszéli túl a régi barátnő, Jessie feleség-énje, kislány-énje, és mind másra buzdítják; egy betévedt kóbor kutya marcangolni kezdi a hullát – Jessie-re is ez a sors vár, ha záros határidőn belül nem szabadítja ki magát. A legirtózatosabb vendége azonban egy kísérteties, alaktalan szörny, aki csont- és ékszerkollekcióját zörgeti…

Nincsenek megjegyzések