Breaking News

Jön Az üzlet és A baklövés folytatása: íme a Gól magyar fülszövege

Ugyan még se ára, se borítója, de már fent van Elle Kennedy sikeres Off-Campus sorozatának harmadik része a Könyvmolyképző oldalán. 

Ennek én nagyon örülök, ugyanis függő lettem: imádtam Az üzletet, és nagyon szerettem A baklövést is. A hoki nem igazán az én sportom, de ez ennél a sorozatnál egy cseppet sem zavar. A harmadik rész főszereplője Dean lesz, íme a fülszöveg:

A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz...
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.

Nincsenek megjegyzések