Már nem kell sokat várni az illusztrált Azkabani fogolyra nálunk sem

Már előrendelhető a harmadik illusztrált Harry Potter regény magyarul is!

Többször írtam a külföldi kiadásról, több belső részletet is megosztottam már belőle - ITT és ITT

Az Animus pedig úgy tűnik, gyorsan dolgozik: már érkezik is magyarul a kötet, október 5-re várható. 

Íme a magyar borító:Fülszöveg:

A Sötét Nagyúr most erőtlen s magányos. Hívei elfordultak tőle. Szolgája tizenkét éve rabságban senyved. Ma este, még éjfél előtt, a szolga kiszabadul, és visszatér urához. Segítségével a Sötét Nagyúr erőre kap, s hatalma rettentőbb lesz, mint valaha. 
Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott. Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.
Harry harmadik évét a Roxfortban baljós ómenek kísérik. Egyre inkább feltárul előtte saját múltja, és Voldemort leghűségesebb szolgájával is farkasszemet kell néznie.
A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat harmadik kötetében.
Már nem kell sokat várni az illusztrált Azkabani fogolyra nálunk sem Már nem kell sokat várni az illusztrált Azkabani fogolyra nálunk sem Reviewed by Deszy on 10/01/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.