Breaking News

Itt az első kép Tom Hollandről és a szőke(!) Daisy Ridley-ről a Kés a Zajban forgatásáról!

Már többször írtam a Kés a Zajban filmről a casting kapcsán, amiről elég csupán annyit mondani, hogy a Marvel univerzum Pókembere, Tom Holland és a Star Wars Daisy Ridley-je szerepel benne ahhoz, hogy minden geek eldobja az agyát. Persze, hogy ezt látni kell!



Közben a forgatás már el is kezdődött, Patrick Ness már posztolt is a helyszínről, de a főszereplőket eddig még nem láthattuk "talpig karakterben". 

Most azonban Daisy Ridley kezébe vette a dolgokat, és megosztotta az első olyan képet, amin őket láthatjuk. Őszinte leszek: engem kicsit sokkolt a fotó. Tom Holland nagyjából úgy néz ki, mint saját maga, Daisy Ridley viszont... a szőke paróka önmagában is sokkoló, de csak szerintem tűnik sokkal-sokkal fiatalabbnak? 



A film premierje 2019 márciusára várható.

A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.

1 megjegyzés: