Itt az első kép Tom Hollandről és a szőke(!) Daisy Ridley-ről a Kés a Zajban forgatásáról!

Már többször írtam a Kés a Zajban filmről a casting kapcsán, amiről elég csupán annyit mondani, hogy a Marvel univerzum Pókembere, Tom Holland és a Star Wars Daisy Ridley-je szerepel benne ahhoz, hogy minden geek eldobja az agyát. Persze, hogy ezt látni kell!Közben a forgatás már el is kezdődött, Patrick Ness már posztolt is a helyszínről, de a főszereplőket eddig még nem láthattuk "talpig karakterben". 

Most azonban Daisy Ridley kezébe vette a dolgokat, és megosztotta az első olyan képet, amin őket láthatjuk. Őszinte leszek: engem kicsit sokkolt a fotó. Tom Holland nagyjából úgy néz ki, mint saját maga, Daisy Ridley viszont... a szőke paróka önmagában is sokkoló, de csak szerintem tűnik sokkal-sokkal fiatalabbnak? A film premierje 2019 márciusára várható.

A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.
Itt az első kép Tom Hollandről és a szőke(!) Daisy Ridley-ről a Kés a Zajban forgatásáról! Itt az első kép Tom Hollandről és a szőke(!) Daisy Ridley-ről a Kés a Zajban forgatásáról! Reviewed by Deszy on 10/03/2017 Rating: 5

1 megjegyzés:

.

Üzemeltető: Blogger.