Breaking News

Úgy tűnik, tényleg csak 2019-ben érkezik az utolsó Trónok harca évad

Korábban már írtam róla, hogy felrepültek pletykák: csak 2019-ben érkezhet az utolsó Trónok harca évad. 

De most már egyre több jel mutat arra, hogy valóban így lesz, és ez nem csak kósza feltételezés vagy pánikkeltés a rajongók körében. 



Liam Cunningham, aki Ser Davost alakítja, a minap a következőt nyilatkozta: "Az epizódok kétségtelenül nagyobbak, és ahogy hallom, hosszabbak lesznek. Egészen nyárig forgatunk. Ha belegondolsz, a legutóbbi évadig hat hónapunk volt tíz részre, ez alapján pedig többet forgatunk hat résznél. Úgyhogy ez nyilván hosszabb epizódokban csapódik le."

De azért az elnyúló forgatásnak más okai is lehetnek. Korábban már elárulták, többféle kamu lezárást is leforgatnak majd a sorozathoz, hogy még a színészek se tudják pontosan, mi lesz a vége.

Iain Glen, azaz Ser Jorah nyilatkozatából viszont az is kiderül, hogy a lassabb forgatás oka nem csupán a hosszabb epizódhossz: "Azt hiszem, az utolsó évadot hosszabb ideig tart majd leforgatni, mert csak egy helyszínt használhatunk, mivel mind nagyjából ugyanazokban a jelenetekben vagyunk. Mind elkezdünk ugyanarra a helyre összpontosulni, keverednek a történetszálaink, így nem forgathatnak több helyszínen."

Ebben valószínűleg igaza is van. A Trónok harca évadokat eddig nagyjából hat hónap alatt forgatták, de sokszor előfordult, hogy egyszerre akár két, három vagy négy különböző helyszínen is forgott a sorozat, hiszen a szereplőink mind más helyszínen voltak. 

Mindenesetre bármi is az oka a lassabb forgatásnak, a tény tény marad: ha valóban nyárig forgatnak, viszonylag kicsi rá az esély, hogy még abban az évben premiert kapjon a sorozat, azaz marad 2019.

Forrás

Nincsenek megjegyzések