Breaking News

Már olvashatjuk az utolsó Sulijegyzetek kötet, a Szívkeringő fülszövegét!

Szinte el se hiszem, hogy idáig jutottunk, pedig igaz: jön a Sulijegyzetek sorozat utolsó kötete, a Szívkeringő. 

Hivatalosan elfogadott borítónk ugyan nincs, borítószavazáson már túl vagyunk, és most már a fülszöveg is felkerült a kiadó webshopjába. 

Az első szavazáson legtöbb lájkot kapott borítóterv


Fülszöveg:

Lilla és Krisztián végzősök lettek a Duna-parti Gimnáziumban. Az tanévben egymást érik az izgalmas események: szalagavató, pályaválasztás, és vár rájuk a mumus,a rettegett érettségi vizsga is. A pár kapcsolata egyre komolyabbra fordul, de képesek lesznek kezelni a szerelem komolyabb kihívásait? Lilla válaszokat keres arra, ki ő, merre induljon a középiskola után, és hol a helye Krisztián életében.
A barátok mindennapjai sem könnyebbek. Vajon Márk elég erős, hogy szembenézzen az évek óta eltitkolt igazsággal? Gréta és Ákos meg tud birkózni azzal, hogy eltérnek a jövőbeli terveik? Jázmin és Kristóf feláldozná-e a szerelmet a tanulásért? Vajon Flóra örök magányra van ítélve?
Senkinek sem könnyű kiegyensúlyozottnak maradni, amikor ilyen nehéz döntéseket kell meghozni. Megvalósulhatnak az álmok, vágyak, szerelmek, amiket eddig kergettek? Egyáltalán ugyanarra vágynak még, amire régebben?

Nincsenek megjegyzések