Breaking News

Itt a következő Üvegtrón magyar fülszövege, fent a Könyvmolyképző webshopjában!

Ma is kaptam kérdést az Üvegtrón következő részének megjelenése kapcsán, és ez most már hetek óta ismétlődő séma.

Hát most jó hírrel szolgálhatok: felkerült a Könyvmolyképző webshopjába az Empire of Storms, ami magyarul a Viharok birodalma címet kapta. A megjelenésnél egyelőre ősz szerepel, és ahogy már korábban többször írta a kiadó, jelenleg is dolgoznak a köteten, minden azon múlik, mikor készülnek el vele. (Ahogy látjuk, még oldalszám sincs.) Mindenesetre az már jó jel, hogy fent van a weben.A fülszöveg:

A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.
Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.
Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.
A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.

Nincsenek megjegyzések