Breaking News

A Burger King újra trollkodik - ingyen szendvicset ér a bohócjelmez

Korábban már írtam a Burger King egy nagy húzásáról az AZ premierje és a McDonald's bohóca kapcsán - érdemes megnézni ITT, én legalábbis nagyon jót nevettem rajta. 

Most viszont folytatják a marketing-trollkodást, ráadásul ezúttal mi, magyarok is érintettek vagyunk benne.A közelgő Halloweent sok cég igyekszik kihasználni, a Burger Kingnél pedig most adja magát a lehetőség, hogy újfent kihasználják az AZ bohócát. 

A legújabb kampányban a Halloween alkalmából bohócnak öltözötteket várják, cserébe pedig ingyen WHOPPER-t adnak! A külföldi kampányról már hét elején olvastam, de most látom, hogy igen, igen, mi magyarok is részt vehetünk benne. 

A Bohócok hétvégéjén - ahogy a Burger King fogalmazott -, azaz október 28-án és 29-én minden bohócnak öltözött ember ingyen WHOPPER szendvicset kap a Burger Kingben. Egy személy természetesen csak egy szendvicset kaphat a jelmeze után - a jelmez pedig minimum egy piros orr, smink és paróka kombó VAGY bohóc maszk és paróka. A kommentekből az is kiderül, hogy elég bohócnak öltözni, a vásárlás nem szükséges az ingyen WHOPPER-ért.


Nincsenek megjegyzések