Breaking News

Cover Reveal - Julianne Donaldson: Edenbrooke örököse

Szerény véleményem szerint az Edenbrooke az egyik legtündéribb könyv a világon. Úgy bájos, hogy nem válik túl cukormázassá, egyszerűen csak szeret és magához ölel. (Részletesebben itt írtam róla.)

Sajnos viszont az írónőnek elég kevés könyve jelent meg eddig. Így amikor anno bejelentette, hogy megírja az Edenbrooke örökösét, duplán boldog voltam: új kötetet kapunk az írónőtől, és ráadásul még Edenbrooke-ös is!

Mert ez bizony az Edenbrooke sztorija... ezúttal Philip meséje! Alig várom, hogy olvassam, addig is pedig itt a borítóleleplezése!

Fülszöveg:


Philip Wyndham sohasem irigyelte a bátyját, Edenbrooke leendő örökösét. Inkább lenne a maga szerencséjének a kovácsa, mint hogy a cím és a rang szabta korlátok között éljen. De amikor a bátyja váratlanul meghal, Philip élete is fenekestül felfordul, mivel a körülmények azt követelik tőle, hogy feladja addigi életét. Philip felölti új szerepét, és London legkörülrajongottabb agglegényeként a berzenkedés, az unalom és a düh fogságában vergődik. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, mert egy este a sors egy fogadóba vezeti, ahol hősünk megismeri a páratlan Marianne Daventryt.

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<




Exkluzív idézet:


– Miss Blythe? – kérdezte anyám.
A zsebembe süllyesztettem a kezem, és kimondtam az első szót, ami az eszembe jutott.
– Unalmas.
– Miss Emily Keane?
– Kedélytelen.
– Miss Parham?
– Szürke.
– Lady Sandeford?
– Érdektelen.
– Miss Sophronia Goodall?
– Fárasztó.
Anyám hirtelen elhallgatott, és lesújtó pillantást vetett rám. Rachel folytatta az olvasást.
– Miss Downing?
– Sótlan.
– Lady Pearce?
– Jellegtelen.
– Miss Amelia Endicott, Miss Georgiana Endicott és Miss Frederica Endicott?
– Szellemtelen, semmitmondó és… ööö…
Rachelre meredtem, és gyanakvóan húztam össze a szemem.
– Nem is ismerem Miss Frederica Endicottot .
Rachel bosszúsan nézett rám.
– Aha! Ez csapda volt! De nem estem bele – mosolyogtam önelégülten. – Nos, nyilvánvaló, hogy olyan feleséget szántok nekem, aki idő előtt a sírba visz. Ezt kikérem magamnak .


A szerzőről:



Julianne Donaldson rossz korban született. Ezt azzal kompenzálja, hogy rajong a klasszikus zenéért és az archaikus helyekért. Édesapja vadászpilótaként szolgált az amerikai hadseregben. Julianne az olasz Alpokban tanult meg síelni, járt Kelet-Berlinben – még a fal leomlása előtt –, és három évig lakott egy 500 éves kastély szomszédságában. Dicsérettel végzett a Brigham Young University angol irodalom szakán. Amikor éppen nem Angliáról ábrándozik, lelkesen süt-főz, a gyerekeivel táncol és éjszakába nyúlóan falja a könyveket. A Utah állambeli Salt Lake Cityben él férjével és öt gyerekével. Itt találkozhatsz vele: www.juliannedonaldson.com

Nincsenek megjegyzések