Breaking News

Érkezik magyarul a következő Dublin Street kötet - már itt a borító is!

Én nagyon szeretem Samantha Young Dublin Street sorozatát, és ha valaki csak az első részt olvasta, annak azt tudom mondani, szerintem csak egyre jobb lesz. Ez az egyik olyan NA sorozat, amiben a részről részre összegyűlő banda mindig hozzátesz a közöshöz. 

Angolul ugyan már olvastam a Jamaica Lane-t (ÉRTÉKELÉS ITT), ám ettől még nagyon vártam, várom a magyar megjelenést. És most végre itt a magyar borító is!



A nagysikerű Dublin Street és London Road folytatása.
Barátkozó természete ellenére Olivia fájdalmasan bátortalan az ellenkező nemmel, még megszólítani sem meri a srácokat, akik bejönnek neki. De amikor Edinburghba költözik, új életet kezdhet, és miután belezúg egy szexi egyetemistába, úgy dönt, ideje legyűrnie a félelmeit és megszerezni, amire vágyik.
Nate Sawyer igazi nagypályás, aki senki mellett nem hajlandó lehorgonyozni, a legjobb barátaihoz azonban a végletekig hűséges. Így amikor Olivia hozzá fordul a párkapcsolati nyűgjeivel, felajánlja, hogy bevezeti a lányt a flörtölés rejtelmeibe, és segít Oliviának, hogy szexuálisan is magabiztosabb legyen.
A csábítás trükkjeit bemutató baráti tanfolyam hamarosan elsöprően szenvedélyes románccá alakul. Nate múltja és elköteleződésre való alkalmatlansága azonban tönkreteszi a kapcsolatot, és Olivia egyedül marad. Nate azonban hamarosan rájön, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, és emberfeletti erőfeszítéssel kell visszaédesgetnie a lányt, különben örökre elveszíti…

Nincsenek megjegyzések