Breaking News

Ilyen lesz kint a Halálkúra filmes kiadása

Jövő év elején érkezik a Halálkúra, Az útvesztő sorozat utolsó része, így nem túlságosan meglepő, hogy az előző részekhez hasonlóan megint készül filmes kiadás. 

Mivel pedig egyre közeledik a film, most le is leplezték, hogy fest majd a kiadás. A kötet december 26-án jelenik meg ebben a formában. 

A borítót egyébként maga James Dashner leplezte le a Twitter oldalán.
A magyar fülszöveg:

A Tűzpróba után úgy tűnik, az őrült hajszának vége. De Thomas biztos benne, hogy nem bízhat a VESZETT-ben. Hiába állítják, hogy nincs több megtévesztés, hogy a Próbák nyomán már minden szükséges információt megszereztek, és most Thomas és társai visszakaphatják az emlékeiket, hogy végrehajthassák az igazi küldetésüket. A csapat tagjaitól várják ugyanis, hogy létrehozzák az emberiséget fenyegető halálos vírus ellenszerét. Csakhogy Thomas sokkal több mindenre emlékszik, mint a VESZETT vezetői hinnék. Hazugságokkal többé nem mennek semmire. Ám a dermesztő igazság jóval veszélyesebb, mint azt Thomas valaha gondolta volna. A csapat újabb gyilkos kalandra vállalkozik, hogy kifürkéssze a VESZETT legnagyobb titkát. Menekülésük során tomboló Buggyantakkal és profi fejvadászokkal kell megküzdeniük, majd egy titkos szervezet csap le rájuk. Milyen árat kell fizetniük azért, mert a saját kezükbe vették a sorsukat? Túlélheti-e vajon bárki a Halálkúrát?

1 megjegyzés: