Breaking News

Jön magyarul is az újabb Christian Grey szemszög - itt a Sötét borítója!

Korábban már megírtam, hogy még az idén érkezik angolul a Grey folytatása, a Darker. Ám akkor a magyar megjelenésről még nem tudtunk semmit. 

Most viszont itt a hír: már érkezik is magyarul! Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudjuk, az időpontnál csak annyi szerepel, 2017, de ez azt jelenti, hogy a Libri idei kiadással számol. 

A Grey után ez a kötet a Sötét címet kapta - így magyarul kissé felemás lesz a sorozat, de az eredeti kötetre visszautalás most a másodiknál megvan. (Ez alapján a harmadik Christian szemszög címe várhatóan Szabadság lehet.)És van már fülszövegünk és magyar borítónk is!

A sötét ötven árnyalata Christian Grey szerint
E L James most új szemszögből közelít a Szürke ötven árnyalatának világához. Az eredeti romantikus történet világszerte több millió olvasót vett le a lábáról.
A perzselően érzéki affér szívszakadással és vádaskodással ér véget, de Christian Grey sehogy sem tudja kiverni a fejéből Anastasia Steele-t. Elhatározza, hogy visszaszerzi, ezért igyekszik elnyomni magában a sötét vágyakat és az uralkodási kényszert, és úgy szeretni Anát, ahogy a nő megkívánja.
Ám a gyerekkorában átélt szörnyűségek még mindig kísértik, Jack Hyde – a simlis főnök – pedig magának akarja megkaparintani Anát. Segíthet-e Dr. Flynn – Christian pszichológusa, egyben bizalmasa –, hogy legyőzze a múlt démonjait? Vagy a csábító Elena és a megszállottan ragaszkodó Leila nyer a végén?
És ha Christian mégis felülkerekedik, és visszaszerzi Anát? Vajon a férfinak, aki ennyire súlyos lelki sérült, lesz-e esélye őt megtartani?

Nincsenek megjegyzések