Breaking News

Cover Reveal - Ilona Andrews: Magic Burns - Perzselő mágia

Már olvastam Ilona Andrews sorozatának első részét, a Magic Bites - Pusztító mágiát, és most végre itt a második rész is, vagyis egyelőre a borítója, a fülszövege és egy rövid idézet a könyvből.

Ami meglepetés lehet: Zafír pöttyös lett a kötet, valójában viszont legyünk őszinték! Itt a helye a sorozatnak témáját és zsánerét tekintve, szóval én örülök ennek az átpöttyözésnek. Talán így több olyan emberhez eljut majd, akiknek való. Jó helye lesz itt Nalinivel, Frosttal...

Fülszöveg:


Atlantában elszabadulnak az indulatok és felforrósodik a hangulat…

Kate Daniels zsoldosként a balul elsült mágiahasználat romjait takarítja el, ezért ha valaki, ő aztán pontosan tudja, hogy Atlantában úgy változik a paranormális energiahullám, mint az apály és a dagály. Azonban a hétévente egyszer jelentkező hatalmas mágiakitöréskor a varázsnak semmi sem szabhat határt. Amikor Kate-et felkérik, hogy szerezze vissza a Falka ellopott térképeit, hamar rá kell jönnie, hogy sokkal több forog kockán, mivel ez csak az első lépést két, az újjászületésben reménykedő istenség ádáz küzdelmében.

Ha Kate-nek nem sikerül elhárítania a véres összecsapást, az a város pusztulásához vezethet…

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<
Exkluzív idézet:


„Curran elmosolyodott.
– Mi olyan vicces?
– Masni van a bugyidon – közölte.
– Mi bajod a masnikkal?
– Semmi. – Most már vigyorgott. – Csak szögesdrótra számítottam. Vagy valamilyen acélláncra.
– Bízom annyira a képességeimben, hogy masnis bugyit merjek viselni. Amúgy pedig kényelmes és puha.
– Azt lefogadom. – Curran szinte dorombolt.”

A szerzőről:


Az Ilona Andrews írói álnév egy házaspárt takar: az orosz származású Ilonát és az USA hadseregében őrmesterként szolgálatot teljesítő Gordont. Azonban ez ne tévesszen meg senkit, mert Gordon soha nem dolgozott gyilkolásra beprogramozott hírszerzési ügynökként, és Ilona sem volt a férfi elcsábításával megbízott orosz kém. A főiskolán találkoztak, angol esszéírás órán, amit Ilona jobb jeggyel zárt, mint Gordon – aki a mai napig kicsit fájlalja ezt. Együtt írják a Kate Daniels-köteteket. Jelenleg Texasban élnek két gyermekükkel és házi kedvenceikkel.
Látogasd meg a www.ilona-andrews.com weboldalon!

Nincsenek megjegyzések