Breaking News

Érkezik végre magyarul is a Pushing the Limits folytatása!

Várom már egy ideje, hogy újabb Katie McGarry könyv jelenjen meg magyarul, és végre nem kell tovább várni! Ráadásul a Pushing the Limits sorozatnak ez a folytatása, és nem csak abban az értelemben, mint a második-harmadik-negyedik rész, ez ugyanis közvetlen folytatás. 

A Breaking the Rules pont ezért a sorozat másfeledik részeként fut, a főszereplők újra az első kötet főszereplői, azaz Echo és Noah. Vajon hogyan boldogulnak, hogy alakul a kapcsolatuk? Ez derül ki ebből a kötetből. Annak idején én már olvastam és értékelést is írtam róla ITT.Most felkerült a kötet a kiadó webshopjába, és így megkaptuk a magyar fülszöveget is. 

Fülszöveg:

Amikor a frissen érettségizett Echo Emerson nyári autós túrára indul a fiújával, szeretne kikapcsolódni, egy időre elfelejteni, hogy ő mitől annyira… más, mint a többiek. A kiruccanás során királyabbnál királyabb látnivalók várják, plusz az útba eső galériákban árulhatja az alkotásait. Na persze mindezt übereli, hogy majdnem három teljes hónapot kettesben tölthet Noah Hutchinsszal, a dögös, agyas, hányatott lelkű sráccal, aki mindig megérti őt. Echo és Noah mindent megosztanak egymással – kivéve egyvalamit, amire Echo egyelőre nem bírja rászánni magát.
Csakhogy amikor lidércnyomásainak okozója újból megjelenik az életében, a lánynak komoly döntéseket kell meghoznia, ráadásul legfőbb ideje, hogy rájöjjön, mit is akar igazából. Mindeközben a nevelőszülőknél felnőtt Noah még élő rokonai után folytatott kutatása arra kényszeríti őket, hogy szembenézzenek az élet, a szerelem és saját egyéniségük nyomasztó igazságaival.
Most, hogy már csak egy hét maradt hátra az egyetemi orientáció, a diákmunka és a nagybetűs élet kezdetéig, Echónak dűlőre kell jutnia magával: vajon Noah nem csak egy izgalmas rosszfiú, és ez az egész nem csak egy felelőtlen kaland, amitől mindenki óva intette? A fantasztikus túra utolsó állomásán nagyon is komolyra fordul a történet.

Nincsenek megjegyzések