Breaking News

Hivatalos: érkezik a Sherlock 3., igaz, várni kell rá kicsit

A Sherlock Holmes történetek nagyot futottak az utóbbi időben: ott volt a Benedict Cumberbatch-féle minisorozat, fut az amerikai változat is, az Elementary és persze ott volt a két film Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével. 

sherlock_holmes_robert_downey_jr_jude_law



És most ez utóbbival kapcsolatban érkezett egy jó hír: immáron hivatalos, hogy a második rész furcsa lezárása után érkezik a harmadik is! 

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Sherlock Holmes 3. bemutatója 2020. december 25-én lesz, csupán egy héttel az Avatar 2. bemutatója után - ami azért elég sűrű lesz így. 

Mindenesetre Robert Downey Jr. és Jude Law is visszatérnek Sherlock-ként és Watsonként. Az első két filmet Guy Ritchie rendezte, a harmadik film rendezőjét egyelőre nem ismerjük, a forgatókönyvet viszont Chris Brancato írta.

A folytatás híre nem különösebben meglepő, hiszen az első rész 90 millióból készült, világszinten pedig 524 milliót hozott 2009-ben, a folytatás pedig már 545 milliót hozott 2011-ben. Bár az nem meglepő, hogy mégis ilyen sokat várunk a folytatásra, hiszen a színeszeknek elég sűrű a menetrendje: Robert Downey nyakig van a Thanos problémában, Jude Law pedig épp Gellert Grindelwaldot próbálja legyőzni.

Nincsenek megjegyzések